Acties

Actie is afgesloten!

Bedankt, gulle bestellers en bierliefhebbers!

"Cornet"


Koop eens een bak bier, en steun hiermee vzw Ergasia!


Reserveer nu je bak CORNET en bezorg Ergasia vzw €10 zonder dat die bak jou één cent meer kost!


Onze activiteit de Brunch is door Corona niet kunnen doorgaan en dat voelen we aan onze kas. We hebben al die extraatjes natuurlijk nodig om onze werking te kunnen blijven garanderen. Wil jij de kas van Ergasia mee spijzen en tegelijkertijd genieten van een heerlijke pint? Voor bij een kampvuurtje of in je bubbel, een heerlijke pint komt altijd van pas!


Bij elke bak CORNET die ten voordele van Ergasia verkocht wordt, steunt CORNET ons vollenbak met een commissie. Als we tussen de 20 en 60 bakken verkopen, krijgen we € 5 per bak, verkopen we 60 bakken of meer, dan krijgen we € 10 per bak.

Da ’s geen klein bier, hé?!


Hoe kan jij ons steunen? Bestel voor 31 mei 2021 één of meer bakken via www.trooper.be/cornet ten voordele van Ergasia en that’s it! Dit zijn de bakken die jij kan bestellen en zoveel kosten ze:


De bak(ken) die jij bestelt, worden ergens begin juni bij ons geleverd op Antwerpsestraat 48 2845 Niel. Wij houden je op de hoogte over hoe de bak(ken) nadien bij jou terecht komt. Wij zijn jou alvast eeuwig dankbaar om ons op deze manier te steunen!
 PS: Zit je met vragen? Je kan ons altijd contacteren via onderstaande gegevens: contact@ergasia.be of 03/887.46.88

Wat is Cornet?


CORNET is een krachtig blond Belgisch bier dat op smaak wordt gebracht door het toevoegen van eikenhouten snippers tijdens het brouwen. Hierdoor krijgt het zijn unieke zachtheid die de scherpe kantjes van elk gesprek haalt en de dialoog versterkt. Het is een speciaalbier met een al even speciale missie: CORNET wil mensen verbinden.* Bier kan niet verkocht worden aan of door minderjarigen (-16j)